PROJEKTI

3840-2160-max.jpg

Čišćenje Dunava

2021

U saradnju sa organizacijom Everwave iz Nemačke, pokrenuta je misija čišćenja reke Dunav. Po najnovijim istraživanjima Dunav je najzagađenija reka Evrope. Ovom misijom, želimo da podignemo svest građana, pokažemo bolji i kvalitetniji način sakupljanja plutajućeg otpada, kao i da pokažemo nove tehnologije koji idu u cilju razvijanja cirkulane ekonomije u Srbiji.

Plastic Bag Recycling

Eko Kolonijica

2018

Udruženje 3e u saradnji sa Sekretarijatom za zaštitu životne sredine grada Beograda, sproveo je projekat edukativnih radionica, namenjenih deci školskog uzrasta ,na temu zaštite životne sredine i očuvanja prirodnih resursa, u skladu sa podrškom globalnom projektu zaštite životne sredine. Cilj projekta je bio motivisanje dece za usvajanje znanja o zaštiti prirode i prenošenje znanja na njihovu okolinu.

Gardening Class

Eko škola

2021

U saradnji sa Sekretarijatom za zaštitu životne sredine grada Beograda, prepoznato je da deca u mlađem dobu lakše prihvataju i menjaju svoje navike kada pričamo o ekologiji. Takodje dokazano i da deca u velikoj većini utiču i na navike odraslih. U skladu sa tim, Udruženje 3e je ponovo pokrenulo edukaciju u jednoj beogradskoj osnovnoj školi...

Professor Lecturing on Stage

Eko Edukacija

2019

Udruženje 3e u saradnji sa Sekretarijatom za zaštitu životne sredine grada Beograda, sproveo je projekat edukacije lokalne samouprave kroz 10 opština grada Beograda. Edukacija se sastojala od predavanja eksperata iz oblasti upravljanja otpadnim vodama - zakonska regulativa i načini rešavanja problema sanitarnih otpadnih voda.

Polluted Water

USAID - NALED

2019-2021

Usled razumevanja aktuelnih potreba, udruženje „3e“ i Mreža inspektora MINS u saradnji sa USAID i Naledom, pokrenuli su projekat za  zajednički dijalog i inicijativu da zaštite i očuvaju vodu i vodene tokove kojima preti potpuno zagađenje.

SISTEM REGULACIJE OTPADNIH VODA I OČUVANJE PRIRODE REPUBLIKE SRBIJE