top of page
Map in Grass

O NAMA

Udruženje "3e" nastalo je sa idejom očuvanja tri stuba održivog razvoja: održivi razvoj ekonomije, privrede i tehnologije, održivi razvoj društva na bazi socijalne ravnoteže i zaštitu životne sredine uz racionalno raspolaganje prirodnim resursima.

 

“3e” igra značajnu ulogu u popunjavanju praznina sprovođenjem istraživanja za olakšavanje razvoja politike, izgradnju institucionalnih kapaciteta i omogućavanje dijaloga sa društvom kako bi  se region razvijao na ekološki održiviji način .

 

 Mnoge zemlje u regionu suočavaju se sa dubokim ekološkim, socijalnim i ekonomskim uticajima brzog rasta stanovništva, razvoja i ograničenja prirodnih resursa. Imati jaku nevladinu zajednicu sa jasnim mandatom da angažuje civilno društvo, preduzeća i javni sektor može pomoći da se  zemlja uspešnije bavi ovim pitanjima.

„3e“ je  udruženje, čiji je program, plan rada i cilј delovanja koncipiran u skladu sa primenom najviših standarda u oblasti edukacije, obrazovanja, sporta, turizma, omladine, održivog razvoja, ekologije i energetike.

 Udruženje  „3e“ je u pogledu stručnosti svog kadra osposoblјena da odgovori na najsloženije probleme i izazove pred kojima se društvo nalazi. Uz nov pristup, ideje, spremnost i kompetentnost stručnog tima za nove poduhvate pokušaćemo da realizujemo što više aktivnosti uz adekvatnu podršku institucija značajnih u pojedinim oblastima.

Spojeni zajedničkom idejom, sa ciljem unapređenja kvaliteta životne sredine i zaštite zdravlja ljudi, kroz mudro i racionalno korišćenje prirodnih resursa, naš tim koji je sastavljen od stručnjaka iz različitih oblasti, spreman je da prihvati izazove.

NAŠ TIM

Od 2015. godine osniva i pokreće nevladinu organizaciju Udruženje "3e", gde se aktivno bavi organizovanjem obuka i seminara, osmišljavanjem i organizovanjem strategija podizanja svesti i informisanja civilnog društva i privrede, otvaranjem i vođenjem javnih dijaloga u oblasti zaštite životne sredine, pokreće . . .

Portret - Srdjan.jpg

Srđan Gajić

Osnivač - predsednik

Edukacija i Ekologija

Dragan Jevtić

Osnivač

43322176_10213263120397284_4345086304464

Mirko Kovačević

Osnivač

Edukacija i Turizam

mirko-kovacević.jpg

Ekspert u domenu kreiranja strategije, planiranja i upravljanja biznisom (Strategy Management, Brand Management, Business and Planning Management, Marketing Planning and Business Reporting) . . .

Vanja Kisić

Nadzorni odbor

Edukacija - Ljudski resursi

13165981_612188808944150_843441112143927

Preko 10 godina iskustva učestvovanja na projektima međunarodnih organizacija u okviru državne uprave (UNDP, EAR, WB), izrada izveštaja za IMF, WB i CRA S&P, Fitch. Analize finansijskih odnosa sa međunarodnim finansijskim organizacijama i aktivno učestvovanje u pregovorima, analize finansija i pripreme budžeta . . .

Vesela Stanić Gajić

Nadzorni odbor

Finansije

20200205_183221.jpg

dr Vladica Čudić

Ekologija - Edukacija

Ekspert za upravljanje otpadom

Licencirani ekspert upravljanja otpadom za zemlje istočne Evrope sa preko 20 godina radnog iskustva u životnoj sredini i na polju upravljanja otpadom Nonominovani član Evropske asocijacije za upravljanje otpadom i uslugama, FEAD . . .

29982924_10216602216475745_7828688400640

Od 2009. godine  doktor tehničkih nauka iz oblasti organizacionih nauka. Od 2012. godine profesor strukovnih studija, predaje i ispituje na katedri za marekting i trgovinu u Visokoj Poslovnoj Školi u Beogradu. U česnik je brojnih naučno-stručnih skupova, poslovnih foruma i konferencija u zemlji i inostranstvu . . .

Maja Djurica

Edukacija

Profesor strukovnih studija

22406291_2118152698412378_63583527964852

Turistički vodič, publicista i pisac. Prvi je turistički radnik iz Srbije koji svoje knjige predstavlja u bivšim jugoslovenskim republikama pozivajući čitaoce i slušaoce o neophodnosti turističke razmene u regionu. Objavljuje turističke priče u Turističkom magazinu . . .

Maja Rogan

Edukacija - Turizam

Ekspert iz oblasti turizma

Maja rogan.jpg

dr Vlado Kovačević

 Poljoprivreda  - edukacija

Ekspert za IPARD sredstva

vlado kovacevic.jpg

Rukovodilac projekta "Evaluacija IPARD 2 programa" u Republici Srbiji, rukovodilac projekta Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva "Unapređenje transfera znanja radi dobijanja bezbednih i konkurentskih poljoprivrednih proizvoda, koji su dobijeni preradom na malim gazdinstvima". . .

Preko 30 godina iskustva u upravljanju i projektovanju vodovodnih i kanalizacionih sistema i sistema pitkih voda. Preko 4 godine angažovan kao inostrani konsultant u sistemima za otpadne vode. Vlasnik preko 50. patenata iz oblasti hidroelektrana i hidro opreme, regulacione opreme, armature, automobilske industrije i drugih oblasti

Nebojša Lacković

Ekologija

Ekspert za pitke i otpadne vode

Neboša Lacković.jpg

Vesna Vučinić

Ekologija

Slika Vesna.jpg

Ekspert iz oblasti zdravlja

Magistar tehnologije polimernog inženjerstva i organske hemijske tehnologije. Nosilac sertifikata NEBOSH National General Certificate in Occupational Health and Safety, kao i IEMA Associate Certificate in Environmental Management, izdatih od strane British Safety Councila. Preko 20. godina iskustva u hemijskoj proizvodnji . . .

Diplomirani inženjer elektrotehnike. 20.godina iskustva u elektroprivredi i elektroenergetskom sistemu, sa fokusom na strateške i razvojne projekte, kao i na poslovima međunarodne i regulatorne kooperacije. 15 godina član mnogih međunarodnih radnih grupa i tela ( ENTSOE) . . . 

Branislav Djukić

Energetika

Ekspert iz oblasti energetike

1459514443_Branislav-Djukic-(20).jpg
bottom of page