O NAMA

Udruženje "3e" nastalo je sa idejom očuvanja tri stuba održivog razvoja: održivi razvoj ekonomije, privrede i tehnologije, održivi razvoj društva na bazi socijalne ravnoteže i zaštitu životne sredine uz racionalno raspolaganje prirodnim resursima.

 

“3e” igra značajnu ulogu u popunjavanju praznina sprovođenjem istraživanja za olakšavanje razvoja politike, izgradnju institucionalnih kapaciteta i omogućavanje dijaloga sa društvom kako bi  se region razvijao na ekološki održiviji način .

 

NAŠ TIM

 Mnoge zemlje u regionu suočavaju se sa dubokim ekološkim, socijalnim i ekonomskim uticajima brzog rasta stanovništva, razvoja i ograničenja prirodnih resursa. Imati jaku nevladinu zajednicu sa jasnim mandatom da angažuje civilno društvo, preduzeća i javni sektor može pomoći da se  zemlja uspešnije bavi ovim pitanjima.

„3e“ je  udruženje, čiji je program, plan rada i cilј delovanja koncipiran u skladu sa primenom najviših standarda u oblasti edukacije, obrazovanja, sporta, turizma, omladine, održivog razvoja, ekologije i energetike.

 Udruženje  „3e“ je u pogledu stručnosti svog kadra osposoblјena da odgovori na najsloženije probleme i izazove pred kojima se društvo nalazi. Uz nov pristup, ideje, spremnost i kompetentnost stručnog tima za nove poduhvate pokušaćemo da realizujemo što više aktivnosti uz adekvatnu podršku institucija značajnih u pojedinim oblastima.

Spojeni zajedničkom idejom, sa ciljem unapređenja kvaliteta životne sredine i zaštite zdravlja ljudi, kroz mudro i racionalno korišćenje prirodnih resursa, naš tim koji je sastavljen od stručnjaka iz različitih oblasti, spreman je da prihvati izazove.

Od 2015. godine osniva i pokreće nevladinu organizaciju Udruženje "3e", gde se aktivno bavi organizovanjem obuka i seminara, osmišljavanjem i organizovanjem strategija podizanja svesti i informisanja civilnog društva i privrede, otvaranjem i vođenjem javnih dijaloga u oblasti zaštite životne sredine, pokreće . . .

Srđan Gajić

Osnivač - predsednik

Edukacija i Ekologija

Dragan Jevtić

Osnivač

Mirko Kovačević

Osnivač

Edukacija i Turizam

Ekspert u domenu kreiranja strategije, planiranja i upravljanja biznisom (Strategy Management, Brand Management, Business and Planning Management, Marketing Planning and Business Reporting) . . .

Vanja Kisić

Nadzorni odbor

Edukacija - Ljudski resursi

Preko 10 godina iskustva učestvovanja na projektima međunarodnih organizacija u okviru državne uprave (UNDP, EAR, WB), izrada izveštaja za IMF, WB i CRA S&P, Fitch. Analize finansijskih odnosa sa međunarodnim finansijskim organizacijama i aktivno učestvovanje u pregovorima, analize finansija i pripreme budžeta . . .

Vesela Stanić Gajić

Nadzorni odbor

Finansije

izmena posle sednice skupštine.

Izmena

Nadzorni odbor

Projekti

Od 2009. godine  doktor tehničkih nauka iz oblasti organizacionih nauka. Od 2012. godine profesor strukovnih studija, predaje i ispituje na katedri za marekting i trgovinu u Visokoj Poslovnoj Školi u Beogradu. U česnik je brojnih naučno-stručnih skupova, poslovnih foruma i konferencija u zemlji i inostranstvu . . .

Maja Djurica

Edukacija

Profesor strukovnih studija

Višegodišnje iskustvo stečeno u ministrastvu privrede na različitim pozicijama, gde obavlja i rukovodi poslovima koji se odnose na strategiju i politiku razvoja standardizacije, akreditacije i metrologije. Angažovan u izradi zakona i ostalih propisa u oblasti infrastrukture kvaliteta kao i na usklađivanju zakonske regulative sa EU . . .

Jovan Petrović

Edukacija - Turizam i sport

Ekspert za standarde 

Vladica Čudić

Ekologija - Edukacija

Ekspert za upravljanje otpadom

Licencirani ekspert upravljanja otpadom za zemlje istočne Evrope sa preko 20 godina radnog iskustva u životnoj sredini i na polju upravljanja otpadom Nonominovani član Evropske asocijacije za upravljanje otpadom i uslugama, FEAD . . .

Preko 30 godina iskustva u upravljanju i projektovanju vodovodnih i kanalizacionih sistema i sistema pitkih voda. Preko 4 godine angažovan kao inostrani konsultant u sistemima za otpadne vode. Vlasnik preko 50. patenata iz oblasti hidroelektrana i hidro opreme, regulacione opreme, armature, automobilske industrije i drugih oblasti

Nebojša Lacković

Ekologija

Ekspert za pitke i otpadne vode

Preko 18 godina iskustva u pravnim poslovima, zastupanja pred sudovima i drugim državnim organima u parničnim upravnim i stečajnim postupcima.

Tijana Petrović

Pravna podrška

Ekspert iz oblasti zakonodavstva

Magistar tehnologije polimernog inženjerstva i organske hemijske tehnologije. Nosilac sertifikata NEBOSH National General Certificate in Occupational Health and Safety, kao i IEMA Associate Certificate in Environmental Management, izdatih od strane British Safety Councila. Preko 20. godina iskustva u hemijskoj proizvodnji . . .

Vesna Vučinić

Ekologija

Ekspert iz oblasti zdravlja

Stephan Kosloff

Životna sredina

Ekspert za bakteriju Legionela

Diplomirani inženjer elektrotehnike. 20.godina iskustva u elektroprivredi i elektroenergetskom sistemu, sa fokusom na strateške i razvojne projekte, kao i na poslovima međunarodne i regulatorne kooperacije. 15 godina član mnogih međunarodnih radnih grupa i tela ( ENTSOE) . . . 

Branislav Djukić

Energetika

Ekspert iz oblasti energetike

Turistički vodič, publicista i pisac. Prvi je turistički radnik iz Srbije koji svoje knjige predstavlja u bivšim jugoslovenskim republikama pozivajući čitaoce i slušaoce o neophodnosti turističke razmene u regionu. Objavljuje turističke priče u Turističkom magazinu . . .

Maja Rogan

Edukacija - Turizam

Ekspert iz oblasti turizma

​​Pozovite nas:

+381 (0)63 205 493

udruzenje3e@gmail.com

Adresa:

Lipa 5,2,9m

11000 Beograd, Srbija

Podaci:

PIB: 109362746

MB: 28193319

© 2018 by NAC Software. Proudly created with 3e