top of page

SEMINARI

logo PKS.jpg
Water Disinfection

Regulacija sistema otpadnih voda

09.02.2021.

Udruženje 3e u saradnji sa Privrednom Komorom Srbije, organizuje seminar posvećen regulaciji sistema otpadnih voda u svim oblastima industrije radi racionalnijeg upravljanja vodama kao resursa u skladu sa zakonskom regulativom i propisima, a u cilju rešavanja problema kao i podizanja svesti o potrebi unapređenja zaštite voda.

ISS LOGO - LATINICA.png
Otpadne vode.jpg

Otpadne vode

Akcioni plan

22.01.2021.

Udruženje 3e u saradnji sa Institutom za standardizaciju Srbije, organizuje seminar posvećen izradi akcionih planova u svim oblastima industrije radi upravljanja otpadnim vodama u skladu sa zakonskom regulativom i propisima, a u cilju podizanja svesti o potrebi unapređenja zaštite voda.

IPARD logo.jpg

Otpadne vode

IPARD fond

18.12.2019.

Udruženje 3e u saradnji sa Institutom za standardizaciju Srbije, organizovalo je seminar “Upravljanje otpadnim vodama, regulativa, standardi, kaznena politika i uslovi za povlačenje finansijskih sredstava iz IPARD fonda“.

Piles of Paper

Otpadne vode

obaveze privrede

12.09.2019 i 25.10.2019.

Udruženje 3e u saradnji sa Institutom za standardizaciju Srbije, organizovalo je seminar “Standardizacija u oblasti upravljanja otpadnim vodama, regulativa, kaznena politika i tehnička rešenja".

bottom of page