top of page
IMG_2529.JPG

Udruženje „3e“, u saradnji sa Gradskom opštinom Zvezdara, organizоvala je seminar iz oblasti javnog zdravlja pod nazivom „Budimo čuvari našeg zdravlja“, uz podršku Beogradske akademije poslovnih i umetničkih strukovnih studija.

Edukacija je deo globalnog projekta zaštite zdravlja stanovništva i životne sredine, namenjena studentskoj populaciji, predstavnicima ustanova za smeštaj starijih lica, kao i pojedincima koji su zainteresovani za ovu oblast života u zajednici.

Cilj edukacije je povećanje zadovoljavanja javnog zdravlja , podizanje svesti uz osvajanje znanja o zaštiti prirodnih dobara i resursa (voda i zemljišta), unapređenje i očuvanje zdravlja kroz motivisanje lokalne samouprave i građana za usvajanjem znanja, problemima i mogućim rešenjima zaštite voda u njihovoj zajednici, doprinos unapređenju kvaliteta svakodnevnog života i bržem razvoju lokalne samouprave i stanovništva, a samim tim njihovog zdravlja i zdravlja budućih generacija.

Brošuru sa projekta možete preuzeti ovde

Agenda predavanja

Objave

objava Zvezdara.png
objava BAPUSS.png

Eko Zdravlje

decembar 2021

logo-zvezdara.jpg
logo-wide-white-sr-cyrl-cs_edited.png
3eLogo-PlavoUapravno.png

Udruženje "3e" u saradnji sa gradskom opštinom Zvezdara uz podršku BAPUSS akademije održalo je seminar iz oblasti javnog zdravlja "Budimo čuvari našeg zdravlja" koji čine deo globalnog projekta zaštite zdravlja stanovništva i životne sredine. 

Predavači seminara:

1. Dr Vladica Čudić

Ekspert za upravljanje otpadom, deponijama i opasnim otpadom

 

2. Prim.dr sc.med. Branislava Matić
Institut za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut

 

3. Vesna Polumirac
Komunalni inspektor

4. Srđan Gajić
Ekspert upravljanja otpadom i otpadnim vodama

 

bottom of page