top of page

"Osnaži se, odvaži se i postani deo novog doba mladih"

Projekat ima za cilj motivisanje mladih i stvaranje uslova za njihovo aktivno angažovanje i uključivanje u društvenu zajednicu kao i kreativno provođenje slobodnog vremena.


Projekat podrazumeva aktivno uključivanje učenika iz gimnazija i visokih i viših obrazovnih institucija u Beogradu u njegovu realizaciju, u cilju pružanja mogućnosti zaposlenja uz sticanje kvalifikacija, zdravog stila života i pravilnog korišćenja slobodnog vremena, kao i uključivanja mladih u društvenu zajednicu i pružanja mogućnosti da odlučuju u njoj. Ideja projekta jeste povećati stepen svesti o važnosti svrsishodnijeg načina provođenja vremena, koji mladima daju mogućnost uz razvoj različitih mehanizama da dođu do zaposlenja.


U nastavnoj praksi se pokazalo da današnja omladina, svoje slobodno vreme najviše provodi koristeći digitalne uređaje, zato im i treba edukaciju predstaviti na način da oni prihvate sadržaje, a to je jedino kroz zanimljive tematike i praktičan način u koje su oni aktivno uključeni. Upravo iz tog razloga, ovaj projekat će biti realizovan kroz zanimljive kreativno-edukativne obuke.


Projekat se finansira od strane Ministarstva omladine i sporta a sprovodi ga Udruženje 3e








Zato se priključi i ti projektu...


prijavu pošaljite na email adresu: udruzenje3e@gmail.com

76 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page